Aktuellt

Inbjudan till IFSW Global Conference 2020 Online

15-19 juli håller vår systerorganisation IFSW – International Federation of Social Workers sin första globala konferensen för socialt arbete på nätet: The 2020 to 2030 Social Work Global Agenda: Co-Building Social Transformation.

Mer information finns på konferensen webbplats.

Registrering är gratis men obligatorisk. 
Direkt till registreringen för IFSW2020globalconfernce

Inbjudan

Hälsningar till alla socialarbetare

På uppdrag av IFSW-president Silvana Martinez, IFSW-verkställande, de 141 nationella föreningsmedlemmarna och partnerorganisationerna, vill vi bjuda in alla socialarbetare och människor som är intresserade av social utveckling att delta i årets Global Social Work Online-konferens med titeln: 2020-2030 Socialt arbete Global Agenda: Sambyggande social transformation.

Denna onlinekonferens är gratis för alla deltagare. Aldrig tidigare har socialarbetet haft möjlighet att föra samman alla utan kostnader och utan krav på resevisum. Det kommer att vara en konferens med våra värderingar om inkludering, mångfald och fullt deltagande.

Vår gemensamma uppgift under denna konferens är att utforska och utveckla strategier som kommer att öka effekten av socialt arbete under de kommande tio åren. Konferens titel innehåller orden: ”Sambyggande social omvandling” och det hänvisar till vårt arbete med familjer, samhällen, massa sociala rörelser, nationer och globalt när vi spelar vår roll i att förvandla världen till en plats för inkludering, jämlikhet och hållbarhet och där alla människor upplever värdighet.

Vi ser fram emot ditt deltagande i denna framtänkande, innovativa och inkluderande konferens. Ditt perspektiv behövs, så registrera dig genom att besöka IFSW-webbplatsen och vi alla i IFSW ser fram emot att samarbeta med dig i juli.

Rory Truell. 
IFSW generalsekreterare


Relaterat